Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

Den Ideelle Civilisation

Vi, AHF (Fællesgermansk Hedensk Front), har gjort vores afsky for den nuværende verdensorden ret klar. Vi er ikke tilfredse med den måde vore lande styres på, vi er ikke tilfredse med den måde vor etniske identitet krænkes på, vi er ikke tilfredse med det kapitalistiske system der ødelægger jorden og vi er især ikke tilfredse den fortsatte globalisering af verden1.

Dette er alt sammen meget godt, hører jeg skeptikerne sige, men hvordan ville du så styre samfundet? Vil du tæppebombe den civiliserede verden, så at barbarismen igen kan rejse sig? Vil du leve i huler ligesom Homo Neanderthalensis? Vil du bygge et futuristisk højteknologisk samfund? Vel vidende at disse ting alle er utopiske, vil mange sige at den nuværende situation ikke er god, men at den i det mindste er den mindst dårlige situation vi nogensinde kan opnå.

Svaret til alt dette er både vanskeligt og let på samme tid. I teorien virker næsten ethvert sociologisk system. I teorien, virker kommunisme. I teorien, er alle glade i et kapitalistisk samfund. Det alternative system som vi vil præsentere vil også virke i teorien; men vi kan ikke sige om det vil virke eller ej medmindre det er blevet afprøvet i praksis. Men det er meget mere sandsynligt at det virker - og holder - end det nuværende system. Vores "utopiske" samfund er måske en stor drøm, men det er i det mindste en realistisk drøm2.

Først og fremmest har vi brug for at starte med at gøre hvad vi kan, for at ændre mentaliteten hos de mennesker der former dagens samfund. Dagens mennesker er totalt fikserede i dette forbrugssamfund; det eneste der betyder noget er om du har en stor, dyr bil, et stort hus med en dobbelt garage og swimmingpool, to Tv'er, en PC, en PlayStation spilkonsol3, og så videre. Folk har lyst til at gå i dyrt tøj, ikke fordi de har lyst til at bruge latterlige summer af penge på fabriksarbejde, men bare fordi deres naboer også gør dette - og hvem har lyst til at være anderledes?4 Åh! Folk kan tro at du ikke har råd alt dette, skrækkelig tanke ikke? Materielle besiddelser er blevet ens "succes kriterium", og denne mentalitet skal ændres før noget andet.

Folk har ikke bare lyst til at gå på en dyr restaurant fordi maden er bedre der, men fordi alle ved at det er en dyr restaurant så de på den måde kan vise at de er meget rige. At du mindst behøver at have ét stressende 70-timers job for at være i stand til at have råd til alt dette er ikke af betydning; da dine naboer kun ser den store skinnende BMW i din indkørsel. At dette forbrugsvanvid helt ødelægger dit helbred er irrelevant for folk, ligesom det er irrelevant at du forurener planeten mere og mere med dine fornuftløse handlinger, selvom det vil betyde døden for dine kommende børn; såvel som dig selv måske. Men "hvad så" spørger de, "du lever kun en gang"; og "hvem vil alligevel ha' skrigende unger"?

Det er denne sygelige Diesseits-mentalitet som gjorde at tidligere genrationer opfandt kernekraften, og nedtonede problemet med atomaffald til et problem "for kommende generationer"5. Og her er vi så, den kommende generation, levende på en kraftigt forurenet planet.

Ethvert fornuftigt sind vil kunne indse at samfundet her er på selvmordsmission. Og som om det ikke er nok, er det kapitalistiske system ude for at omvende endnu flere folk. Det er dem der vil "civilisere Afrika", ved at sende Coca-Cola reklamehold til folk som ikke engang behøver elektricitet fordi de lever i harmoni med deres naturlige miljø. Deres handelssystem bliver set på som barbarisk, og de bliver i stedet oplyst af den almægtige $. Gør dette disse afrikanere lykkeligere? Selvfølgelig ikke. Gør det jorden bedre? Heller ikke. Men det fylder helt klart kapitalisternes lommer og dette er det eneste der betyder noget for dem - intet mere, intet mindre. Vi er måske ikke "træ-elskere" der lænker sig til træer i håb om at de bliver reddet; men når der hvert eneste år bliver fældet et fuldvoksent træ for hver eneste person på jordens postomdelte reklametryksager som ikke engang bliver læst, ved vi måske at der er noget meget forkert i samfundet, dødforkert.

Vi er nødt til at indse at vi, Germanske folk og alle andre Europæere har "primitive stammefolk" som vore forfædre; folk som levede i harmoni med naturen, ligesom de afrikanske buskmænd som vi brugte som et eksempel før. Det kapitalistiske system, som de dekadente Romerske imperialister forsøgte at omvende os til, blev betragtet som ugermansk af vore forfædre. Vi kender til visse Germanske stammer som nægtede at lade handlende komme ind i deres landsbyer, fordi de frygtede at blive "inficeret" af denne materielle svaghed og "luksuriøse" dekadence. Og vi ved alle hvordan det Romerske imperium faldt, pga. dets eget syge, dekadente jeg…

Nogle vil allerede konkludere at vi ønsker at vende tilbage til en præhistorisk situation; hvor vi lever i huler, klæder os i dyreskind og bærer rundt på store stenøkser. Dette er langt fra sandheden. AHF er fortalere for et samfund inspireret af den Urgermanske livsstil, med en meget mere begrænset inkorporation af den moderne verdens teknologi som vi ser i dag.

Kernen i vores samfund skal være landsbyen. En lille landsby, i midten af et naturområde som kan give os alt hvad vi har brug for. For at være ærlig; har vi ikke BRUG for at have industrielle slagterier, hvor dyr bliver behandlet som ting i stedet for levende væsner. Vi har ikke brug for mejerier, hvor køer bliver malket af maskiner. Vi har ikke brug for burhøns, hvor disse dyr bliver mishandlet for nogle blege billige æg.

Ligesom vore forfædre, kan vi sagtens tage os af vore egne dyr, og holde dem på enge omkring landsbyen. Vi har ikke brug for dyre biler der kører gennem vort nabolag og som forurener luften dagen lang, da vi har alle de ting vi har brug for i og omkring landsbyen. I de mindre landsbyer længst ude på landet har vi ikke brug for vandrør og rensningsanlæg, da vi sagtens er i stand til at bore vore egne kilder med rent vand. Vand som er meget mere friskt og drikkeligt. Med simple tryksystemer kan vi endda lede vort rindende vand indendørs.

Vi har ikke brug for industrielt brød og grøntsager sprøjtet med pesticider, da vi kan dyrke vore egne afgrøder og/eller købe brød og grøntsager i butikker tæt på i vore landsbyer - det behøver ikke at blive transporteret fra hundrede af mile væk. Vi har ikke brug for kemisk gødning, da der er masser af måder at holde jorderne så frugtbare som muligt. Og vi har helt sikkert ikke brug for 50$ Londsdale eller Fruit of the Loom sweaters. Det er muligt at lave lige så godt eller endda bedre tøj selv. Landsbyens håndværkere er perfekte til dette; dette vil også give vores eget folk flere jobmuligheder i stedet for at støtte mishandlende børnearbejde i Asien.

Alt dette vil sænke antallet af mennesker som behøver at arbejde på støvede kontorer eller på dystre fabrikker 40 timer om ugen; da vi ikke behøver penge til at betale enorme skatter[6] og alle mulige slags materielle ting. Vi har ikke brug for en milliard dollar medicinindustri som torturerer dyr; i et samfund som er baseret på en naturlig levemåde vil vi ikke have sygdomme som for eksempel kræft (fordi vi ikke forurener luften), hjertekar sygdomme (da vi ikke propper os selv med McDonalds og andet junkfood), AIDS (på grund af det lille samfund), deforme børn (ingen forurening og intens stress) osv. Vi vil ikke være svage, skrøbelige mennesker med bunker af nakke og ryg problemer; fordi vi ikke vil være lukket inde i et eller andet kontor 8 timer om dagen, og fordi vi vil styrkes og være i form ude på markerne, på søen og i skovene. Dette vil gøre behovet for "træningscentre" og generelle fitness aktiviteter mindre desperat end det er i dag7.

I dette samfund vil vi ikke have overfyldte fængsler og uopklarede forbrydelser, da meget lidt kan gå galt i så lille et samfund, vi vil ikke have "gadebander" luskende rundt i gader og stræder for at finde nogle at røve eller voldtage, folk vil have et meningsfyldt arbejde og en familie at forsørge - hvis ikke, er der arbejdslejre hvor de kan få tid til at ændre deres mening. De mest ondskabsfulde forbrydelser sker alligevel i anonymiteten i de store byer (det er også de store byer som i udgangspunktet producerer den største del af psykopater), ikke i de små landsbyer, folk i mindre byer og landsbyer kender hinanden bedre og det er naturligt for dem at assistere medborgere som har brug for hjælp. Generelt skader folk ikke folk de kender eller møder hver dag, især ikke i en by afhængig af sig selv.

Vi vil ikke have problemer med økonomiske immigranter; da vi ikke har nogle penge som de vil forsøge at få fat i. Vi vil ikke have problemer med indvandrere overhovedet; da vores Germanske lov giver dem husly i tre dage og smider dem ud bagefter. Der vil ikke være problemer med immigranter som rejser i vort land med andet formål end for turismen8. Når det syge kapitalistiske samfund falder vil folk ikke behøve at kæmpe i blodige borgerkrige9.

Vores "Utopia" vil ikke tillade diktatur. Det oprindelige demokrati, Nordisk Demokrati - som vore forfædre kendte det - vil blive genoprettet. På tinge vil vi have offentlige møder til at løse alle vore problemer. Landsbyens leder vil ikke blive valgt på grund af sin "høje byrd", men for sine kvaliteter - af de lokale folk, og ikke af nogle som lever hundrede af kilometer væk og falder for det positive medie billede af denne person10. Når han ikke er i stand til at gøre sit job som han burde, vil en anden leder blive valgt af folket.

Vores natur samfund fortjener en naturreligion. For os, Teutonere, vil dette være Odalismen. Vores natur-baserede religion vil afspejle samfundet 100%. Vi vil være i stand til igen at forstå hvad vore højtider betyder, da de vil være baserede omkring virkelige vigtige begivenheder i vore liv. Jul vil ikke være en dag markeret i vores kalender og udnyttet af alle muligt slags kommercielt bavl, det vil være en meget relevant ting som styrker vores samfund og os selv.

I vores "Utopia" vil ikke kun vore åndelige liv, men også vore kulturelle liv blive en del bedre. I stedet for at sidde alle aftnerne foran et Tv-apparat der viser sygt bras produceret af syge hjerner (som kun er der for at få dig til at købe flere og flere fornuftsløse produkter og meninger) vil vi være i stand til at berige os selv kulturelt. Litteratur, skulpturer, malerier og så videre; kan igen blomstrer. I skolerne vil vore børn ikke blive hjernevaskede som de bliver i dag. De vil i stedet blive de bedste personer de kan, deres personlige talenter og interesser taget i betragtning. Alle vil blive opfostrede til at blive stærke og selvbevidste individer; hvor vi støtter positiv individualisme i stedet for snæversynet egocentreret kapitalistisk "riv de andre i stykker" mentalitet som vi kan se i dag.

Vi vil have sprog, litteratur, matematik og videnskabs hold, men håndværk og kunstnerisk søgen vil også blive opfordret, vi vil tage meget praktisk undervisning i brug, i stedet for kedelige teoretiske timer som får halvdelen af klassen til at vende hovedet ud af vinduet i stedet for. Vore børn vil blive trænet til at blive kompetente soldater; ikke kun så vi vil være i stand til at beskytte vore lande mod potentielle fjender, men også for at lære dem værdier som ære, hierarki, autoritet og tapperhed.

Der er ét sted hvor vi skal bibeholde og værne om vores teknologi; nemlig i hovedstæderne og andre store byer i vore lande. Her vil vi arbejde på flere videnskabelige projekter, tilbyde højere undervisning til dem som virkelig er interesserede. Her vil vi være i stand til at møde ambassadører fra andre nationer - ja, folk fra andre racer[11] - for at lære om deres indfaldsvinkel til tingene, for at lære om deres videnskabelige og filosofiske opdagelser. Med de bedste forskere skal vi arbejde på problemer som for eksempel global opvarmning, overbefolkning, plager... Et meget vigtigt aspekt i vores videnskabelige arbejde vil være vores rumprogram; at finde svar på vore eksistentielle spørgsmål, og at udforske og kolonisere universet i det lange løb.

Så, landet skal igen blomstre hvis vi ønsker at redde både vort miljø og os, det er på landet at størstedelen af folket skal leve, det er på landet at vor nations hjerte skal være - hvor vi blomstrer og hvor vi styrkes, ikke i de overfylde byer. Store byer skal selvfølgelig ikke stoppe med eksistere, men de behøver ikke at vokse sig større, og der er en masse inden for infrastrukturen der skal ændres for at gøre det til et mere acceptabelt og mere behageligt og sundt at leve i.

Alt dette betyder ikke at vi vil stoppe med at bygge veje, demontere det elektriske netværk og telefonnetværket, vi vil ikke fjerne adgangen til at tappe vand og til toiletter. På den anden side skal vi alle forstå at alle det moderne samfunds "goder" ikke kan tages for givet, denne nuværende situation kan IKKE bare fortsætte. Hele vores eksistens som art kan ikke sættes på spil for noget irrelevant komfort. Har alle familier brug for to biler? Vi kan sagtens gå, cykle, ride eller ride med hestevogn (på landet) og så videre. Vi vil selvfølgelig også gøre adgangen til toge, både og (økologiske) busser meget lettere og billigere.

Så, vi skal alle nedsætte vores forbrug af vores elektricitet, papir, vand og så videre dramatisk, og indse at en faldende "levestandard" i længden vil betyde en mange gange højere livskvalitet. På denne måde kan vi være de børn som guderne vil have at vi er, ikke de morderiske parasitter som vi er i dag.

FODNOTER:
  1. Dette tolkes ofte som ensrettet (envejs) racisme. Når to kulturer blander sig, er der imidlertid ingen af dem som beholder dets essens.
  2. Denne realisme er et meget vigtigt træk som alle andre sociologiske systemer mangler eller simpelt hen ignorerer på grund af "større værdier". Det Marxistiske system er ikke realistisk fordi den store polarisering mellem arbejdere og kapitalister måske aldrig bliver opfyldt. Det kommunistiske system er ikke realistisk fordi folk følger deres egne personlige drømme og håb i stedet for en diktators personlige drømme, og fordi folk hellere betaler for mad end for mausoleummer til selverklærede guder. Det kapitalistiske system er ikke realistisk fordi folk er mere end entiteter der agerer ved fysisk stimuli. Vores system virker fordi det ikke er baseret på sindssyge planer om verdensherredømmet eller global revolution; det er baseret på viljen og lysten til at leve, på instinktet til at overleve, på nødvendigheden til at vokse og udforske, på lysten til at forstå.
  3. Serie et selvfølgelig, fordi den anden serie sikkert vil blive forbudt fordi nogle af chippene kan bruges i militær missil teknologi.
  4. Dette gælder specielt for dette priste sammensmeltningsideal for fremtiden; ét folk, én kultur, ét møntsystem, én religion, ét sprog, én kollektivt erindring og selvfølgelig en selverklæret politisk elite der trækker i trådende. I medierne og Tv underholdningen bliver vi med vilje forvirret/vildledt omkring dette. Musiske kunstnere der spiller ren etnisk musik stil bliver ignoreret, mens Cross-over stilarter af rapmusik, heavy metal, Latinamerikanske beats, arabiske melodier og afrikanske rytmer hyldes ud over al forståelse.
  5. Kernekraft er selvfølgelig ikke den eneste tidsindstillede bombe. Vi har udviklet den kommercielle attitude til at indpakke alting i skinnende gennemsigtigt plastik. Denne plastik skal bruge omkring 200 år for at opløses i jorden. Men når det bliver brændt sammen med hus-affald udvikles det giftig røg. Forskere har bevist at folk der lever nær forbrændingsanlæg har en højere risiko for udvikling af kræft, og for at føde børn med Dawnssyndrom (mongolisme) osv. Vi kan også pege på benzin industrien. Teknologien til at lave biler der kører på vand eksisterer allerede. Oliehandlere har imidlertid købt patentet for at holde denne teknologi væk fra markedet. Hvis det ikke var for kapitalismen ville vi ikke have problemet med giftige udstødningsgasser.
  6. Skatter har altid været et symbol på slaveri. De tidligste kilder fra Egypten viser dette. Romerske angribere pålagde de Germanske folk skatter. Da jøde-kristendommen kom for at trælbinde vore folk blev en standard skat på 10% pålagt bønderne for at sikre en sikker indkomst for præsterne og aristokratiet. I dag er skattesystemet måske et socialt sikkerhedssystem, men vi betaler stadig i mange situationer for ting som vi ikke har noget at gøre med. Nogle skattepenge bruges til at støtte adelen og monarkerne, andre skattekroner bruges til at betale løn til jødisk-kristne og muslimske præster og for vedligeholdelsen af deres kirker og templer.
  7. Dette betyder ikke at AHF er imod organiseret sport. Både individuelle og hold sporter er stærke manifestationer af konkurrenceånden. Sportslig konkurrence eksisterede allerede i de ældste Europæiske civilisationer. I det gamle Grækenland konkurrerede forskellige byer mod hinanden i de olympiske lege. Vi er dog vildledt af ting i forbindelse med sport; fra kommerciel udnyttelse til fodbold hooliganisme. I gamle dage under de olympiske lege blev krige afsluttet med en våbenhvile, især under disse begivenheder. I dag tror folk at sportsarrangementer er en formålsløs borgerkrig.
  8. Vi forventer at fremmede er ligeså interesserede i vores lande, som vi er for deres. De fleste krige er økonomiske krige. Selvfølgelig er der altid mere noble grunde at fremlægge, for at dække over hovedmotivet. For eksempel havde den Amerikanske borgerkrig ikke noget med slaveriets afskaffelse at gøre; det var simpelthen en krig mellem to økonomiske systemer; frihandel og protektionisme. Afrikanske borgerkrige kæmpes også mellem to forskellige folk, som er samlet i et kunstigt land som tilfredsstillede de kapitalister der udnyttede det.
  9. At kramme babyer, kæle med hunde, være i stand til at græde offentligt eller at give hinanden hånden er ikke relevante kvaliteter for en leder, lige meget hvad medierne får os til at tro.
  10. Myter bliver hele tiden knust. At være mod et multikulturel samfund betyder ikke blindt racistisk had. Den eneste form for blind racistisk had i historien kan findes i bibelskrifter, hvor der opmuntres til folkemord mod andre racer som bliver retfærdiggjort som "Jehovas lov".

Varg VikernesAdobe PDF
ᛉ Burzum Merchandise ᛣ

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy