Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

Valheiden Mestarit: Osa IX Kutsu vastarintaan

Hyvät kanssa-eurooppalaiset, ja myös kaikki muutkin,

Vuonna 1994 kirjoitin kirjassani "Vargsmål" että ehkä siksi maidemme hallitukset antavat niin monen muslimin tulla maahamme, koska he haluavat meidän tuntevan itsemme tarpeeksi uhatuiksi, jotta tukisimme Israelia hintaan mihin hyvänsä. Tämä oli ennen kuin Yhdysvaltain hallitus kaikessa hiljaisuudessa aloitti terrorikampanjan omaa väestöänsä kohtaan, syyttäen teosta muslimeja saadakseen tekosyyn "Sodalle terrorismia vastaan", siinä samalla kukistaen muita maita ilman mainittavia protesteja. Tänään tuo puhtaasti omaperäinen hypoteesi vuodelta 1994 näyttäisi pitävän enemmän paikkaansa kuin mitä pystyin tuolloin kuvittelemaankaan.

Se mitä olemme nähneet vuoden 2001 syyskuun 11. päivän jälkeen, on eräiden erittäin rikkaista yksilöistä koostuvien ryhmien sekä yhtiöiden taholta tuleva aggressiivinen kampanja, jonka tarkoituksena on saada meidät hyväksymään yhä enemmän seurantaa ja nöyryytystä "terrorismin vastaisen sodan" nimissä. He pakottavat meidät luopumaan enenevässä määrin oikeuksistamme sekä vapaudestamme, kaiken tämän tapahtuessa valheellisen "terrorismin vastainen sota" nimikkeen alla, unohtamatta tietenkään "turvallisuutta". Meidän "turvallisuutta", totta kai.. Lentokenttätarkastukset; biopassit; DNA-tietokanta; henkilötietokannat; lisätty poliisin suorittama valvonta; enemmän turvakameroita useammissa pisteissä; uusia lakeja ja niin edelleen. He esittelevät uuden tavan parantaa meidän "turvallisuuttamme" lähes viikoittain.

Jos he olisivat toteuttaneet nämä heidän keinonsa taistella "terrorismia" vastaan tehden yhteiskunnistamme "turvallisia" yhdessä päivässä, jokainen meistä olisi ymmärtänyt mitä he yrittävät ja olisimme kapinoineet vastaan. Sen sijaan he tekevät sen vähitellen ja pitkällä aikavälillä. Jonkin ajan kuluttua he ovat ottaneet käyttöön tarpeeksi näitä keinoja varmistakseen että emme voi kapinoida vaikka näkisimme heidän valheidensa läpi, vapautuisimme heidän aivopesustaan ja pystyisimme ajattelemaan itse ymmärtääksemme että meidän on pakko kapinoida vastaan. Lisään tässä vaihessa että olemme jo reilusti ohittaneet Orwellin 1984 -kirjan dystopian monessa suhteessa; asiat ovat paljon kirjaa pahempaa monille meistä! Pian kaikki ovat henkisissä kahleissa, fyysisten kahleiden lisäksi.

Mitä ihmeessä he sitten oikein haluavat? Miksi he haluavat meistä orjia? Totta kai kyse on vallasta ja rahasta, asioita jotka ovat aina olleet heitä eteenpäin ajava voima, mutta kyse on myös vihasta. Nämä rikkaat yksilöt vihaavat meitä; he vihaavat kulttuuriamme, he vihaavat filosofiaamme, historiaamme, mytologiaamme, arvojamme, uskontoamme ja, mikä tärkeintä; he vihaavat meitä. Ja 'meillä' tarkoitan eurooppalaista alkuperää oleville. Toki he vihaavat kutakuinkin kaikkia muitakin, mutta heidän vihansa Eurooppaa ja kaikkea eurooppalaista kohtaan on avainelementti ja syy miksi he tekevät mitä tekevät eivätkä he itsekään ymmärrä sitä! Se tekee heistä entistä vaarallisempia, koska he ajattevat itsensä, esittelevät itsensä, massiivisen propagandakoneistonsa avulla, uhreina silloin kun satumme protestoimaan heidän tekemisiään vastaan ja näin tapahtuu joka kerta.

He ajattelevat olevansa meidän muiden yläpuolella ja ehkä jotenkin vaistomaisesti uskovat että heillä on oikeus tuhota meidät jos vaan voivat. He eivät pysty tuhoamaan meitä ellemme salli heidän tehdä sitä. Me olemme älykkäämpiä, vahvempia ja parempia kuin he, mutta jostain syystä me sallimme heidän tuhota meidät, joskin hitaasti ja näennäisen vastentahtoisesti, mutta me olemme sallineet tämän jo Euroopan kansojen kristinuskoon käännyttämisestä alkaen, ja jälleen vuodesta 1789, ja jälleen vuonna 1881, ja jälleen vuodesta 1918, ja jälleen vuodesta 1945, ja jälleen vuodesta 2001. Tänä päivänä me itse jopa vihaamme itseäme, koska me olemme niin henkisesti sekaisin heidän valhe-propagandastaan, me olemme niin kuiviin imettyjä, pilattuja ja näännyksissä heidän 2000-vuotisesta kampanjastaan meidän tuhoamiseksi.

Hyvät eurooppalaiset veljet ja sisaret; kuulkaa sanojani ja ottakaa huomioon mitä kerron tässä kutsussa! Olkaa rohkeita, olkaa vahvoja, olkaa fiksuja olkaa eurooppalaisia! Vapauttakaa itsenne tämän likaisen pedon vaikutuksesta teihin itseenne ja teidän koteihinne! Parantakaa itsenne! Parantakaa sukulaiskansanne! Parantakaa Eurooppa! Euroopalle ja myös kaikille muille; VASTUSTAKAA TÄTÄ VIHOLLISTA!

Kunnioittaen,
Varg Vikernes
Marraskuu 2011


Burzum Merchandise

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy