Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΧ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Αγαπητοί Ευρωπαίοι καθώς και όλοι οι υπόλοιποι,

το 1994 έγραψα στο "Vargsmål" ότι οι κυβερνήσεις άφησαν τόσους πολλούς Μουσουλμάνους να μπουν στις χώρες μας πιθανώς επειδή θέλουν να νιώθουμε ότι απειλούμαστε και να υποστηρίζουμε το Ισραήλ ό,τι και αν συμβαίνει. Αυτό γράφτηκε πριν η κυβέρνηση των ΗΠΑ μυστικά εξαπολύσει την πολιτική εναντίον της τρομοκρατίας απέναντι στους πολίτες της, κατηγορώντας τους Μουσουλμάνους ώστε να έχει μια δικαιολογία για να κάνει τον Πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία και να κατακτήσει άλλες χώρες χωρίς πολλές διαμαρτυρίες. Σήμερα όμως αυτή η αρκετά πρωτότυπη υπόθεση από το 1994 φαίνεται να έχει περισσότερη αλήθεια από ότι θα μπορούσα να φανταστώ.

Από την 9/11 αυτό που έχουμε δει είναι μια πολύ επιθετική πολιτική εκ μέρους μερικών ομάδων και εταιρειών που αποτελούνται από πολύ πλούσια άτομα για να μας κάνουν όλους να αποδεχόμαστε όλο και περισσότερη παρακολούθηση και ταπείνωση στο όνομα του Πόλεμου ενάντια στην τρομοκρατία. Μας υποχρεώνουν να παραιτούμαστε όλο και περισσότερο από τα δικαιώματά μας και την ελευθερία μας, και όλα γίνονται στο όνομα αυτού του ψεύτικου πόλεμου ενάντια στην τρομοκρατία και φυσικά της ασφάλειας. Της δικής μας ασφάλειας, εννοείται Αυξημένοι έλεγχοι στα αεροδρόμια. Ηλεκτρονικά διαβατήρια. Βάσεις δεδομένων DNA. Βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία. Περισσότερη αστυνομική παρακολούθηση. Περισσότερες κάμερες και σε περισσότερα σημεία. Καινούριοι νόμοι κ.ο.κ. Συστήνουν νέα μέσα για να βελτιώσουν την ασφάλειά μας σχεδόν επί εβδομαδιαίας βάσεως.

Αν είχαν συστήσει όλα τα μέσα τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και για να κάνουν τις κοινωνίες μας ασφαλείς μέσα σε μία μόνο μέρα, όλοι μας θα είχαμε συνειδητοποιήσει τι κάνουν και θα είχαμε επαναστατήσει. Έτσι το κάνουν τμηματικά και με την πάροδο του χρόνου. Μετά από κάμποσο καιρό θα έχουν συστήσει αρκετά μέσα ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούμε να επαναστατήσουμε, ακόμα και αν καταλαβαίνουμε τα ψέματά τους και αποφεύγουμε την πλύση εγκεφάλου τους και μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτόνομα επί τόσο καιρό ώστε να καταλάβουμε ότι πρέπει να επαναστατήσουμε εναντίον τους. Ας προσθέσω ότι έχουμε ήδη περάσει την κατάσταση του 1984 του Όργουελ με πολλούς τρόπους. Είναι ήδη χειρότερα από αυτό για πολλούς από εμάς! Σύντομα όλοι θα βρίσκονται αλυσοδεμένοι, διανοητικά (μέσω της πλύσης εγκεφάλου) αλλά και κυριολεκτικά αλυσοδεμένοι.

Άρα τι στο καλό θέλουν; Γιατί θέλουν να μας μετατρέψουν όλους σε σκλάβους; Φυσικά έχει να κάνει με τα χρήματα και τη δύναμη, αυτές ήταν πάντα οι κινητήριες δυνάμεις τους, αλλά έχει να κάνει και με το μίσος. Αυτά τα πλούσια άτομα μας μισούν. Μισούν τον πολιτισμό μας, μισούν την φιλοσοφία μας, την ιστορία μας, τη μυθολογία μας, τις αξίες μας, τη θρησκεία μας και πάνω από όλα: μισούν εμάς. Με το εμάς εννοώ αυτούς που έχουν Ευρωπαϊκή καταγωγή. Σίγουρα, μισούν και όλους τους άλλους, αλλά το μίσος τους για την Ευρώπη και κάθε τι Ευρωπαϊκό είναι το κλειδί, και ο λόγος που κάνουν αυτά που κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν καν οι ίδιοι! Αυτό τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους, επειδή θεωρούν τους εαυτούς τους και παρουσιάζονται μέσω της τεράστιας προπαγανδιστικής μηχανής τους σαν τα θύματα όποτε παραπονούμαστε, και πάντα δρουν σύμφωνα με αυτό το πρότυπο.

Θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους εκ των υπολοίπων μας, και κατά κάποιο τρόπο, ίσως ενστικτωδώς πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας καταστρέψουν αν μπορούν. Δεν μπορούν όμως εκτός αν τους αφήσουμε, γιατί είμαστε εξυπνότεροι, δυνατότεροι και καλύτεροι από αυτούς, για κάποιον όμως λόγο τους αφήνουμε να το κάνουν, έστω και αργά και κατά κάποιο τρόπο ακούσια, και το έχουμε δράσει έτσι από τον εκχριστιανισμό των φυλών της Ευρώπης, και ακόμα περισσότερο μετά το 1789, και ακόμα περισσότερο μετά το 1881, και ακόμα περισσότερο μετά το 1918, και ακόμα περισσότερο μετά το 1945, και ακόμα περισσότερο μετά το 2001. Σήμερα μισούμε ακόμα και τους εαυτούς μας, γιατί είμαστε πολύ μπλεγμένοι διανοητικά από την προπαγάνδα τους και τόσο στραγγισμένοι, διαλυμένοι και εξουθενωμένοι από την καταστροφική τους πολιτική των 2000 ετών.

Αγαπητοί Ευρωπαίοι αδελφοί και αδελφές: ακούστε τα λόγια μου και προσέξτε τα όσα λέω σε αυτό το κάλεσμα! Να είστε γενναίοι, δυνατοί και έξυπνοι να είστε Ευρωπαίοι! Απαλλαχτείτε από την επιρροή αυτού του βρώμικου τέρατος πάνω σε εσάς και το σπίτι σας! Γιατρέψτε τους εαυτούς σας! Γιατρέψτε τους δικούς σας! Γιατρέψτε την Ευρώπη! Προς την Ευρώπη αλλά και όλους τους άλλους: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΥΤΟ!

Όποιος θελήσει, έχει την άδειά μου να μεταφράσει αυτό το άρθρο σε οποιαδήποτε γλώσσα και να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε μορφή.

Με εκτίμηση,
Varg Vikernes
Μάρτιος 2011


Burzum Merchandise

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy