Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

Gospodari Laži: IX. Dio Poziv na otpor

Dragi Europljani i svi ostali,

1994. godine sam napisao u "Vargsmål"-u da su naše vlade pustile toliko muslimana u naše zemlje, vjerojatno zato što žele da se osjećamo dovoljno zaplašeno da bi podržali Izrael bez obzira na sve. To je bilo prije nego što je vlada SAD-a u tajnosti pokrenila svoju kampanju terora nad vlastitom populacijom, i okrivila muslimane, da bi imali opravdanje da započnu "Rat Protiv Terora" i da podčine druge zemlje, bez previše otpora, ali danas ta prilično opravdana hipoteza iz 1994. pokazuje više istine nego što sam mogao zamisliti.

Ono što smo vidjeli od 9 / 11 je vrlo agresivna kampanja od strane nekih grupa i kompanija sastavljenih od vrlo bogatih pojedinaca, da nas natjeraju prihvatiti sve više i više nadzora i poniženja u ime "rata protiv terora". Oni čine sve kako bismo se odrekli sve više i više naših prava i sloboda, i sve to je učinjeno u ime ovog lažnog "rata protiv terora" i naravno "sigurnosti". Naša sigurnost, naravno ... povećana kontrola aerodroma, elektroničkih putovnica; DNA baze podataka; baze osobnih podataka; više policijskog nadzora; više nadzornih kamera na više mjesta; novih zakona, i tako dalje. Oni uvode nove načine kojima će poboljšati našu "sigurnost" skoro svaki tjedan.

Da su uveli sva svoja sredstva u borbi protiv "terorizma" i učinili naša društva "sigurnima" u jednome danu, svatko bi od nas shvatio što pokušavaju učiniti i tada bismo se pobunili. Zato, oni to rade postupno i tijekom vremena. Nakon nekog vremena, oni će imati dosta uvedenih sredstava kojima će nas spriječiti pri pokušaju pobune, čak i ako uvidimo sve njihove laži i oslobodimo se od njihovog ispiranja mozga i uspijemo misliti sami za sebe dovoljno dugo da shvatimo da se trebamo pobuniti protiv njih. Mogu dodati da smo mi već daleko prešli Orwellovu distopiju 1984 u više pogleda; ovo je već puno gore za mnoge od nas od onoga što je on opisao! Uskoro će svi biti u lancima psihičkim (kroz ispiranje mozga), kao i fizičkim lancima.

Dakle, što je to što oni žele? Zašto nas sve žele pretvoriti u robove? Naravno, radi se o moći i novcu to je oduvijek bila njihova glavna pokretačka snaga - ali se također radi i o mržnji. Ti bogati pojednici nas mrze; oni mrze našu kulturu, oni mrze našu filozofiju, našu povijest, našu mitologiju, naše vrijednosti, našu religiju i što je najvažnije, oni mrze nas. Kad kažem nas, mislim na one europskog podrijetla. Naravno oni mrze i sve ostale, ali njihova mržnja prema Europi i svemu europskome je ovdje ključno i razlog zašto rade ono što rade a ne razumiju ni sami zašto! To ih čini još opasnijima, jer oni misle o sebi i predstavljaju sebe sa svojim ogromnim mašinerijama propagande kao žrtve kad god mi prosvjedujemo protiv onoga što oni rade, i uvijek postupaju u skaldu s time.

Oni sebe smatraju uzvišenijima od ostalih, i nekako vjeruju možda instinktivno da nas imaju pravo uništiti ako mogu. Trenutno, oni to ne mogu ukoliko im mi to ne dopustimo, mi smo pametniji, jači i bolji od njih, ali iz nekog razloga smo ih pustili da to urade, iako polako i pomalo nevoljko, mi smo to učinili još od vremena pokrštavanja naroda Europe, i čak još više od 1789. godine, pa čak i više od 1881., pa sve više od 1918., pa sve više od 1945., a još više od 2001. godine. Danas čak i mi sami sebe mrzimo, jer smo toliko skrenuli mentalno od njihovih laži i propagande i tako ispražnjeni, razrušeni i iscrpljeni njihovom 2000 godina dugom kampanjom da nas unište.

Draga braćo i sestre Europljani; pazite na moje riječi i obratite pažnju na ono što vam kažem u ovome pozivu! Budite hrabri, budite jaki, budite pametni, budite Europljani! Oslobodite sebe od utjecaja ovih prljavih zvijeri nad vama i vašem domu! Iscjelite sebe! Iscjelite svoj dom! Iscjelite Europu! Europu i sve ostale; ODUPRITE SE OVOME NEPRIJATELJU!

Sa srdačnim pozdravima,
Varg Vikernes
Ožujak 2011.


ᛉ Burzum Merchandise ᛣ

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy