Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

De Heren van de leugen: Deel IX - Een oproep voor Verzet

Beste mede-Europeanen en alle andere ook,

In 1994 schreef ik in "Vargsmål" dat onze overheden mogelijk zoveel Moslims in ons land laten, zodat wij ons zo bedreigd voelen door hun, waardoor wij hoe dan ook Israël zullen steunen. Dit schreef ik voordat de overheid van de VS in het geheim hun terreur campagne lanceerden op hun eigen volk, en de Moslims de schuld gaf, zodat zij een excuus hadden om hun "Oorlog tegen terreur" te voeren en andere landen zonder veel protest te onderwerpen. Echter vandaag lijkt deze tamelijk originele hypothese uit 1994 meer waarheid te bevatten, dan ik mij toen kon voorstellen.

Wat we gezien hebben sinds 9/11 is een zeer agressieve campagne door sommige groepen en bedrijven, bestaande uit zeer rijke individuelen, om ons allemaal meer en meer toezicht en vernedering in de naam van "de oorlog tegen terreur" te laten accepteren. Zij laten ons meer en meer van onze rechten en onze vrijheid weggeven, en alles wordt gedaan in naam van deze neppe "oorlog tegen terreur" en natuurlijk "veiligheid". Onze veiligheid, natuurlijk… Toegenomen vlieghaven controle; elektronische paspoorten; DNA databanken; persoonlijke informatie databanken; meer politie toezicht; meer camera´s op meer locaties; nieuwe wetten; enzovoort. Ze introduceren bijna wekelijks nieuwe middelen om onze "veiligheid" te verbeteren.

Wanneer ze al hun middelen om "terrorisme" te bestrijden en onze gemeenschap "veiliger" te maken in een dag geïntroduceerd zouden hebben, dan elk individueel persoon zich gerealiseerd hebben wat zij van plan zijn en zouden we in opstand zijn gekomen. Dus in plaats daarvan doen ze het geleidelijk en na verloop van tijd. Na enige tijd zullen zij genoeg middelen hebben geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat wij niet in opstand kunnen komen, zelfs als we door hun leugens heen prikken, vrij breken van hun hersen spoeling en onze eigen gedachte lang genoeg beheren om te begrijpen dat in opstand tegen hen moeten komen. Ik kan erbij toevoegen dat we in veel opzichten allang voorbij Orwell's 1984 dystopia zijn; het is allang erger dan dit voor vele van ons! Binnenkort zal iedereen in mentale ketens (door hersenspoeling) zitten, evenals fysieke ketens.

Zo wat willen zij in vredesnaam? Waarom willen zij ons allemaal in slaven veranderen? Natuurlijk gaat het om macht en geld, dat is altijd hun belangrijkste drijfveer geweest, maar het gaat ook om haat. Deze rijke individuen haten ons; zij haten onze cultuur, zij haten onze filosofie, onze geschiedenis, onze mythologie, onze waarden, onze religie en het meest belangrijkst; zij haten ons. Met ons bedoel ik, diegene van Europese afkomst. Ongetwijfeld, haten zij alle anderen ook, maar hun haat voor Europa en alles wat Europees is, is hier de sleutel, het is de reden dat zij doen wat zij doen en zij begrijpen dit zelf niet eens! Dit maakt hen echter meer gevaarlijk, omdat zij zichzelf zien en voordoen als de slachtoffers met hun massieve propaganda machine, en in overeenstemming hiermee handelen, wanneer wij tegen de bezigheden van hen protesten.

Zij zien zichzelf boven de rest van iedereen, en geloven misschien op een of andere manier instinctief dat zij het recht hebben om ons te vernietigen als zij zouden kunnen. Welnu, zij kunnen dit niet tenzij wij dit toelaten, wij zijn slimmer, sterker en beter dan hun, maar toch laten we dit hen doen, zij het traag en enigszins met tegenzin, en we hebben dit gedaan sinds de kerstening van het Europese volk, zelfs meer sinds anno 1789, zelfs meer sinds 1881, zelfs meer sinds 1918, zelfs meer sinds 1945, en zelfs meer sinds anno 2001. Vandaag haten we zelfs onszelf, omdat we mental zo in de war zijn door hun leugenpropaganda en zo uitgelekt,geruineerd en uitgeput door hun 2000 jaar oude champagne om ons te vernietigen.

Beste Europese broeders en zusters; luister naar mijn woorden en neem kennis van wat ik zeg in deze oproep! Ben moedig, ben sterk, ben slim; ben Europees! Ontdoe uzelf van deze invloed van het smerige beest over jou en jou thuis! Zegen uzelf! Zegen uw verwanten! Zegen Europa! Voor Europa en ook ieder ander; BIED WEERSTAND TEGEN DEZE VIJAND!

Met vriendelijke groet,
Varg Vikernes
maart 2011


Burzum Merchandise

© 1991-2023 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy