Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

Krig i Europa: Del 1 - Cui bono?

Många menar att herr Breivik faktiskt utförde order från Mossad, för att straffa det Palestina-älskade marxist-styrda Norge, men först och främst för att skapa en falsk flagga för desinformerade höger-extremister att enas under, och att vad han gjorde var en operation under falskt flagg.

Hans manifest är omfattande, omkring 1500 sidor, och han är ganska genomgående gällande både vad han säger och vad han gjorde. Det finns ett par fakta som inte stämmer för mig. Hur kan han lista alla problemen orsakade av olika judar i vår historia och ändå misslyckas med att nämna ens en av dem med ett enda ord i hans manifest? Han attackerar symptomen av sjukdomen som Europa lider under, men inte orsaken till sjukdomen.

Han är även frimurare, och det stämmer verkligen inte på något sätt alls. Frimureri är internationell judedom när den är som värst; de arbetar också för en nedmontering av alla nationer på jorden, och för att bygga ett globalt hebreiskt tempel, förslavande oss alla under judarnas vilja och deras tjänare, frimurarna. Nåväl, detta förklarar varför han inte säger ett ord om skaparna av alla de olika religioner och ideologier nu uppsatta att kämpa mot varandra.

Han är även kristen. På sätt och vis verkar detta stämma, men varför stämmer det? Judarna skapade kristendomen som en religion för icke-judarna att följa, så att dem också skulle bli dyrkare av deras hebreiska falska "gud", så att de besvärliga hedniska europeerna skulle bli tjänare och ett mäktigt redskap för judarna. Huruvida judarna skapade Islam också, eller om de bara såg en möjlighet öppna sig när den skapades är inte känt, men vi vet att judarna alltid har främjat konflikt mellan dessa två religioner och minsann gör dom det fortfarande. När de kristna blir för starka stödjer judarna muslimerna för att försvaga de kristna. När muslimerna växer sig för starka stödjer judarna de kristna för att försvaga muslimerna. Ofta stödjer de båda sidorna också, om båda sidorna är för starka, och de gör det ofta i hemlighet. Kristna dödar sedan muslimer, och vice versa, medan judarna i säkerhet skrattar i bakgrunden, profiterande på alltihop.

Mr. Breivik gick antingen rätt i deras fälla, liksom så många kristna har gjort i det förflutna och fortfarande gör. De kristna och muslimerna, mina damer och herrar, är bara soldater/kanonmat för judarna i deras uppdrag att förslava oss alla under deras styre.

Vad Mr. Breivik har sagt är i det stora hela sant, i allt förutom det han inte säger; han berättar inte för oss att judarna är ursprunget till alla dessa problem, och att de skapades av judarna för att skada oss. Allt vi behöver göra för att göra denna våldshandling fördelaktig för oss är att klargöra detta för alla; Judarna skapade marxism, feminism, kristendom (behöver jag berätta för dig att Jesus och inte minst Paulus/Saul båda var judar?), så kallad psykologi, bankväsendet (pengautlåning), hippierörelsen och alla andra ideologier och rörelser som har som mål att förstöra och nedmontera alla nationer i Europa. Bakom varenda en av dessa kommer du hitta en jude (eller ibland en frimurare)!

Hur kunde du missa det, herr Breivik?

Så du arbetar för judarna, gör du herr Breivik, för att ena alla europas höger-extremister under ett falskt flagg? För att försäkra dig om att fokus på europas judiska fiende blir flyttad till något annat? Eller kanske du inte ens vet att du har blivit använd av illvilliga judar?

Så nu kommer inte bara kristna att döda muslimer, och vice versa. Det är meningen att höger extremister ska döda vänster -extremister också och vice versa antar jag? Är detta planen? Du gjorde detta för att rekrytera och till och med få höger-extremisterna att kämpa för judarna?

Vem tjänar på detta? Israel gör det! Judarna gör det! Inga av våra aggressioner kommer bli riktade mot dem, dit allt borde riktas. Vi kommer kämpa mot varandra istället, medan de rör sig omkring i bakgrunden, utanför strålkastarljuset, och profiterar på vårt lidande, och i hemlighet stramar åt slaveriets kedjor kring våra midjor och fotleder.

Och förresten; sanna nationalister dödar inte barn av deras egen nation, inte ens om någon försöker hjärntvätta dem, som AUF gjorde. De var inte (ännu) marxistiska extremister; de var bara barn.

Varg Vikernes
Bergen 24:e Juli 2011PS. Du har friheten att skicka denna artikel till alla du känner, och jag hoppas att du gör detta. Översätt den och publicera den om du kan. Jag hävdar inga copyright eller reproduktions rättighet på innehållet i denna artikel!

Gilad Atzmon: Was the Massacre in Norway a reaction to BDS?

Anders Breivik, Norwegian Terror Suspect, Admirer of Israel, Avigdor Lieberman

ᛉ Burzum Merchandise ᛣ

© 1991-2024 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy