Burzum
NEWSBIOGRAPHYDISCOGRAPHYPHOTOSLIBRARYDOWNLOADSCONTACTS

LIBRARY

War in Europe: Part II - Anti-rasismens pris

Dette er et svar til Grethe Bøe-Waal, som den 21. april 2012 kom med en kronikk i Aftenposten under tittelen Rasismens pris. Hun snakker om sin adopterte venn av asiatisk opphav som ifølge henne ble drevet til selvmord av rasismen han ble utsatt for i Norge. Hun snakker om at rasistene er ansvarlige for det deres ord utløser.

Som nordmann reagerer jeg sterkt på det hun sier, og jeg etterlyser hos henne og andre som henne en bedre forståelse for virkeligheten. Det er ikke rasistene som er problemet når nordmenn adopterer eller på annen måte innfører mennesker av en annen rase til vårt land. Problemet er "anti-rasistenes" manglende forståelse for at vi faktisk har et mangfold her på denne planeten som ikke bare bestående av ulike dyreraser og dyrearter, men også ulike menneskeraser og t. o. m. ulike menneskearter (se www.mariecachet.com for vitenskapelig bevis på det)! Tar man en titt på naturen ser man at de ulike rasene og artene ikke blander seg; det er bare dyreraser som har fått sine naturlige instinkter ødelagt av avl og temming, og i svært sjeldne tilfeller også ville dyr som ikke har noe alternativ (som dyr i fangenskap), som blander seg med andre raser eller arter. Tar man f. eks. en hund og plasserer den blant ulver vil ulvene drepe den umiddelbart. Det er slik naturen er, enten man liker det eller ei. "Anti-rasistene" liker det ikke, av ulike årsaker, men å angripe rasistene fordi de er slik naturen vil at de skal være er helt søkt.

Det er ikke ulvene som er forskrudde og som må omskoleres når de dreper hunden som prøver å leve blant dem. Det er de som plasserte hunden blant ulvene som trenger omskolering! På samme måte er det ikke rasistene som må omskoleres når de reagerer naturlig negativt når de ser et menneske av en annen rase og/eller art iblant dem. Det er de som trodde at dette fremmede mennesket kunne leve blant oss som trenger omskolering. Vi kan ikke gjøre noe annet med naturlovene enn å forsøke å tilpasse oss etter dem. Vi kan ikke tilpasse naturlovene etter våre egne forskrudde ideologier og ideer.

Jeg beklager, frøken Bøe-Waal og andre, men hadde ikke "anti-rasismens" forkjempere spredd sine løgner i Norge og ellers i den europeiske verden så hadde ikke vi hatt alle de problemene som vi har i dag med rasisme. Adoptivforeldre er neppe "onde" eller vil sine adoptivbarn vondt, men selv ikke de aller mest egoistiske av dem hadde gjerne adoptert rasefremmede barn om de forstod disse naturlovene og konsekvensene av dem, og de forstår ikke dette fordi de har blitt villedet av den massive løgn-propagandaen vi alle utsettes for daglig i skole, media, reklame og annet i forhold til det "multikulturelle" samfunnets innbilte fortreffeligheter.

Det du også glemmer, frøken Bøe-Waal, er alle de norske ofrene for "anti-rasistenes" massive import av rasefremmede til vårt land. I Oslo blir allerede norske barn utsatt for den samme rasismen, og blir skjelt ut for å være hvit, blir banket opp for sin hudfarge og lider daglig, men da i sitt eget hjemland, fordi de er i ferd med å bli et mindretall. Husk at selv om ulver dreper en hund om den prøver å leve blant dem så vil hundene drepe ulvene om de bare blir mange nok. Er ikke det da naturlig at vi nordmenn reagerer på at vi er i ferd med å bli ertsattet i vårt eget land? Om dette skjer innen 5 år som Breivik mener eller om 16 år som SSB mener eller om 100 år for den saks skyld spiller ingen rolle; det er feil at vi noensinne lar det skje! Vi har også rett til å leve, og vi vil gjerne leve i vårt eget fedreland og vi har snart ikke noe sted hvor vi kan flykte heller, uten at "hundene" er i overtall uansett hvor vi havner og dermed blir utsatt for deres rasisme. Dere "anti-rasistene" har snart ødelagt alle våre land med massiv innvandring. Hvor skal vi leve da, uten at vi skal bli utsatt for rasisme? Hvor skal mine blonde barn leve om 60 år uten å bli utsatt for rasisme? Hvor skal mine barnebarn leve? Hvorfor bryr du deg bare om fargede som utsettes for rasisme, men samtidig jobber aktivt for at de av din egen rase skal bli utsatt for det? Ser du ikke galskapen i dette?

Prøv å trenge et dyr opp i et hjørne, så skal du se hva som skjer. Bli ikke overrasket når det angriper deg. Vi mennesker er også dyr. Anders Breivik handlet på innstinkt, fordi dere hadde trengt ham opp i et hjørne. Dere kan faktisk takke dere selv for at han drepte noen av dere "anti-rasister". Dere har trengt deres eget folk opp i et hjørne. Som Breivik også sier og vet vil bare flere og flere av individene i de Europeiske folkene dere har trengt opp i et hjørne reagere med aggresjon. Til slutt vil store grupper gjøre opprør. Kanskje hele folk. Fremtiden er ikke lys. Blodbadet vil komme og det er alt dere selvhatende "anti-rasisters" feil, og deres bakmenns feil. Husk at dere "anti-rasister" er også ansvarlige for det deres ord utløser.

Siden dere viser slik total forakt for naturen og dens lover, hvorfor ikke dikte opp en ideologi som også nekter på gravitasjonens eksistens, så kan dere alle hoppe utfor et stup og i alle fall ikke plage noen andre i det dere knuses mot steinene under? Da kan du, frøken Bøe-Waal, lære deg de syv virkelig forløsende ordene: "Do you want to fly with me?", som du kan si til andre "anti-rasister" før dere befrir oss andre fra deres galskap. Da hadde i hvert fall ingen uskyldige blitt drevet til selvmord, voldatt av rasefremmede, knivstukket på trikken av negre, banket opp for sin hudfarge eller på annen måte blitt utsatt for en rasekonflikt som de ikke burde ha blitt utsatt for. La hundene leve der de hører hjemme, så kan ulvene leve der de hører hjemme. Alle vil leve godt, om de bare holder seg til sitt og sine egne.

Varg Vikernes
Forfatter, skribent og musiker.
Bergen 21.04.2012


Burzum Merchandise

© 1991-2023 Property of Burzum and Varg Vikernes | Hosted at Majordomo | Privacy policy